MATEMATIKA
fel
geogebra.org geometriai szerkesztésekhez, függvények ábrázolásához, egyenletek, egyenlőtlenségek, egyenletrendszerek megoldásához ideális segédprogram. (Online és ingyenesen letölthető változata egyaránt létezik)
google apps Sheets -ingyenes online táblázatkezelő (csak egy Google-os regisztációdba kerül és máris rendelkezésedre áll egy legális táblázatkezelő program)
ementor.hu online megoldható kompetencia feladatok valamennyi érintett évfolyamon több évre visszamenőleg
nyolcadikos felvételi feladatok korábbi évek felvételi feladatai a 9. évfolymra + javítási útmutatók

KÉMIA
fel
Kémiatörténet  
Kémiatörténet  
Általános kémia A tanulók megismerkedhetnek az általános kémia alapjaival: az anyagok összetételével, tulajdonságaival,szerkezetével, változásával, a kémiai reakciók általános jellemzőivel, reakciótípusokkal, valamint az elektrokémia alapjaival.
Szervetlen kémia Szervetlen kémiai ismereteket tartalmazó tananyag, bemutatja a kémiai egyenlet alapján történő számítási módszereket, az elemek csoportosítást, a víz, a savak, a bázisok és a sók alapvető tulajdonságait.
Szerves kémia Mit nevezünk szerves kémiának? A szénhidrogének és halogénezett származékaik, az oxigén- és nitrogéntartalmú szerves vegyületek jellemzői. A természetes és mesterséges makromolekulák és építőköveik.
Kémiai kísérletek Kémiaórán vagy akár otthon is biztonságosan elvégezhető kísérletek gyűjteménye rajzokkal, fotókkal illusztrálva. A részletes leírások mellett a kísérlethez szükséges anyagok, eszközök és feltételek leírása és a jelenségek magyarázata is megtalálható
Tanulói leckék  
Babits GELabor biológia, kémia, fizika, földrajz kísérletek, érdekességek általános iskolásoknak és középiskolásoknak
Kémia érettségi mintafeladatsorok változások 2017-től

INFORMATIKA
fel
Kódolás órája Oktató videók segítségével sajátítható el a programozás alapja. Blokkok szemléltetik a ciklusokat, teszik érthetőbbé az algoritmust.
Blocky games Blokkok segítségével segít megérteni a programozás alapjait, a ciklusokat, elágazásokat. Aki ezen végigrágja magát, az már próbálkozhat bármivel.
Scratch Játékkészítő, a programozást blokkrendszer segítségével tanító program. Online és letülthető változat egyaránt létezik.