Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Sikereink a nemzetközi 3D tervezésben

Sikereink a nemzetközi 3D tervezésben

 

 A tanulóink által használt Tinkercad szoftver fejlesztője, az Autodesk minden évben több alkalommal hirdet a felhasználók számára kihívásokat. A megmérettetésre a világ minden pontjáról küldenek be terveket gyerekek és felnőttek egyaránt. A versenyen egy vagy több 3D elemből kell kiindulni, és a szervező által megadott szempontoknak megfelelően kell létrehozni egy új alkotást. Az idei tanévben minden 3D tervezést tanuló diákunk részt vett valamelyik megmérettetésen. A diákjaink közül többen olyan kiemelkedően szerepeltek, hogy munkájukat a szervezők a legjobbak közé emelték.

 A Desert Habitat Challenge-en 470 pályázat közül tíz tanulónk munkája lett kiemelve. Közülük Tibáld Míra Hanna (6.b) főoldalon bemutatott munkájával napokig ünnepelték az eseményt. Itt egy eldarabolt ikozahedron volt a kiindulási forma.

 A Space Challenge-en 702 résztvevő közül Benkő Eszter (6.b) munkája jeleskedett. A szervezők itt csupán a Napot jelenítették meg, eköré kellett saját bolygórendszert készíteni.

 A harmadik kategória a Pet House Challenge volt, amelynek során állatok (láma, tyúk, macska, halak) számára kellett életteret tervezniük a versenyzőknek. A 642 kreatív munka közül Szilvási Luca (7.b) pályázata volt kiemelkedő, aki egy macska élőhelyét tervezte meg.

 A többi tanulónk is rengeteg elismerést kapott lájkok és másolások (remixek) formájában.

 

Diákjaink kitüntetése azt mutatja, hogy 3D tervezésben a világ legjobbjai között vannak.

Linkek:

GALÉRIA