Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Iskolánk akkreditált kiváló tehetségpont

Örömmel számolunk be arról, hogy a Cserepka Iskola elnyerte az Akkreditált Kiváló Tehetségpont címet. 

Az akkreditáció során intézményünk 2 kiemelt területre fókuszált. Mint Pécs város köznevelési típusú sportiskolája küldetésünknek tekintjük a sporttehetségek kiválasztását, fejlesztését és gondozását, az egészségtudatos életre nevelést az általános iskolától a középiskoláig. Ennek mentén szerveződnek és működnek szakköreink, tehetségfejlesztő foglalkozásaink. Törekvésünk diákjaink sportolói „kettőskarrier” felé való orientálása, a „jó tanuló -jó sportoló” modell hangsúlyozása. A sport az egyik pillére Akkreditált Kiváló Tehetségpontunknak.

A másik bázisa az idegen nyelv tanítása, ahol szintén megjelenik a korosztályok nyelvi alapozása, a nyelvi kompetenciák mentén történő kiválasztás, majd az oktatás-nevelés-edukáció. A cél az, hogy az általános iskolai előkészítő ovis angol klubtól eljussanak tanulóink az Origo Junior nyelvvizsgáig, majd a B2 nyelvi vizsgákig.

Büszkék vagyunk kollégáinkra, akik ebben a programban résztvesznek. Köszönettel tartozunk partnetintézményeinknek, akik mindkét tehetségterületen mellettünk állnak.

 

A Baptista Oktatás Honlapján olvasható értékelésünk

Klikk ide!