Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Gólyanap 2022.

GÓLYANAPOK A CSEREPKÁBAN 2022/2023

 A 9. évfolyamos gólyaavatónkat szeptember 5-6-án rendeztük meg az Orfűi Ifjúsági és Sporttáborban, mintegy 50 főnyi friss gimnazista részvételével.
 A szállásfoglalást követően a jó időt kihasználva azonnal sárkányhajózással
indítottuk a programsorozatunkat. Profizmus és jókedv egyaránt érvényesült a napirendben: előbbit az egyetemi világbajnok csapat tagjai garantálták, akik szakértelmükkel segítették a hajózást, utóbbit pedig leendő osztályfőnökeink, tanáraink dobolása biztosította. A hajóverseny végén csuromvizesen ugyan, de legalább széles, nagy mosollyal hagytuk el a hajóinkat.
 A délután folyamán csapatépítő versenyek egész sorával birkóztunk meg, miközben egymást is egyre jobban megismertük. Amíg a vacsora készült, a két gólyacsapat koreográfiát készített Korda Gyuri bácsi Reptér című slágerére, illetve Baby shark dallamokra.
 Sötétedés után tábortűz mellett beszélgettünk, az extrém sportok kedvelői pedig vaksötétben pingpongoztak. Éjjel gyakorlott navigátorok és fejlámpák segítségével felbaktattunk a Balázs-hegyi kilátóhoz. Az odaúton még nem sejtettük, hogy a visszautunk lesz inkább a valódi kaland(túra). Egy sokkal meredekebb ösvényen keresztül érkeztünk vissza, volt, aki pókjárásban, volt, aki fenéken csúszva. Az élményeinket hajnalig tartó beszélgetésekkel zártuk le.
 Egy kiadós reggeli után rendeztük sorainkat a tábori környezetben, majd elindultunk haza, vissza a városias környezetbe.

GALÉRIA