Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Kerékpáros vándortábor 2022.

Kerékpártúra a Dráva mentén

 

Június 21-28 között 18 felsős diákunk és 3 kísérő tanárunk vállalkozott arra, hogy bejárja a Bringás Vándor program Dráva menti kerékpártúráját.

Egy hét alatt 230 kilométert tekertek remek időben, miközben csodás vidékeken jártak. A fizikai teljesítmény mellett volt részük kulturális élményekben, strandolásban és mályvacukor grillezésben.

 

Mindenki nagyon jól érezte magát, bizonyítékul íme néhány sor a szülői reakciókból:

„Nagyon-nagyon szépen köszönöm nektek ezt az elmúlt hetet! […] Annyira boldog volt […], tele van élményekkel és végre kicsit önálló is volt, véleményem szerint sokat fejlődött. Örülök neki, hogy elengedtem, és annak is, hogy ő nagyon határozottan el akart menni.”

„Nagyon szépen köszönjük a tábort! Sok élményt meséltek a gyerekek, de még fognak is pár napig. Büszke vagyok a lányaimra, hogy teljesítették ezt az utat bringával.”

„Szeretném megköszönni Dóri és magam nevében ezt a szuper hetet, nagyon jól érezte magát.”

„Szeretném megköszönni a szervezést, az egész hetes gondos odafigyelést, a türelmet, az energiátokat, amire egészen biztos szükségetek volt nemcsak napközben, hanem még este is. Ti is kellettetek ahhoz, hogy ilyen jól sikerüljön ez a tábor, hogy ilyen jól érezzék magukat a gyerekek, akik rengeteg élménnyel tértek haza. […] Nekünk szülőknek ez a legfontosabb...biztonságban tudhattuk őket egy olyan táborban, amely egészen biztos életre szóló élmény volt a számukra.”

GALÉRIA