Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Országos Bajnok a Cserepka Iskola IV. korcsoportos fiú kosárlabda csapata is

ORSZÁGOS BAJNOK A CSEREPKA ISKOLA FIÚ KOSÁRLABDACSAPATA

         Kosártörténelmet írt iskolánk 4. korcsoportos fiú csapata a június 3-5. között Miskolcon rendezett Diákolimpia döntőjében. Kosarasaink veretlenül lettek országos bajnokok, s a Diákolimpia válogató mérkőzéseinek diadalútja éppolyan ígéretes volt, mint az aranyérem megszerzéséért vívott bajnokság a hétvégén.

         A csaknem telt házas csarnokban három napon át zajlottak a mérkőzések, a fiúk egy percig sem engedték ki a kezükből az előnyt, így hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a Cserepka Iskola csapata a legjobb az országban. Az elődöntők során Szerencs együttesét 69:21-re, Körmendet 74:20-ra, Törökbálint csapatát pedig 82:24-re győzte le a csapatunk.
A dobogós helyezések eldöntéséért Sopron egyesületével csaptak össze fiaink, majd 104:88-as eredménnyel a Pécs-Cserepka szerezte meg a diákolimpiai aranyérmeket.

         Kosarasaink mindvégig magas színvonalú, fegyelmezett, sportszerű és szimpatikus játékot mutattak be, két tanulónk – Lukácsi Gábor (8.b) és Teszárik Márton (9.b) – bekerült az All Star csapatba is, Gábor szerezte a torna legtöbb pontját, Marci pedig a rangadó legjobb játékosa lett.

Az aranyérmes 4. korcsoport tagjai: Burony Bálint, Gojkovics Milán, Winkler Bálint (7.a), Horváth-Szabó Nándor (7.b), Ádám Levente Tamás, Nyilas Gergely, Pataki Nikolasz (8.a), Lukácsi Gábor, Mezőfi Márk, Rácz Gábor (8.b), Nagy Dávid, Teszárik Márton (9.b).

Edző: Komlódi Dénes, kísérő/segítő testnevelő tanár: Németh Beáta. Köszönjük a munkájukat!

 

GALÉRIA