Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Rotary Club díj

Rotary Club díj

 A Cserepka Iskola 10.a osztályos tanulója, Máj Zsuzsanna kapta a 2022/2023-as tanév egyik jutalomösztöndíját a Pécsi Rotary Club Alapítványtól.

 A Pécsi Rotary Ösztöndíj Pályázat célja, hogy a Pécsett tanuló tehetséges fiatalokat támogassa annak érdekében, hogy kiemelkedő tudományos, szakmai, művészi vagy sporttevékenységüket kibontakoztathassák.

 Zsuzsi dzsúdó sportágban nyújt egyre inkább kimagasló teljesítményt, legutóbb egy felnőtt verseny keretén belül szerzett dobogós kitüntetést. Emellett rendkívül szorgalmas, tanulmányait tekintve kitűnő tanuló, akinek elkötelezettsége diáktársai elé példaként állítható. Csendes, szerény jelleme, felelősségteljes magatartása és céltudatossága jó alapot és irányt adnak a további sikeres életpálya kialakításához.

 A Pécsi Rotary Club és Alapítványtól kapott támogatás épp a Zsuzsihoz hasonló tehetségek számára kíván esélyt adni a tanulmányi és sportcélok megvalósításához. A Cserepka Iskola közössége nevében szeretettel gratulálunk az ösztöndíj elnyeréséhez, és további sikereket kívánunk gimnazistánk előmeneteléhez!

 

Forrás:
Pécsi Rotary Ösztöndíj Pályázat | Rotary Club Pécs (rotarypecs.hu)

GALÉRIA