Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Sportok éjszakája 2022.

Sportok éjszakája 2022.

  December 8-9-én tartottuk iskolánkban a nagy népszerűségnek örvendő Sportok éjszakáját. Idén ötödik alkalommal rendeztük meg ezt az eseményt a gimnazista tanulóink és a tantestület számára, amelyet minden évben precíz szervezés és lázas készülődés előz meg.

  A találkozónak évről évre két kiemelkedő célja van: az egyik a tizenkét órán át tartó folyamatos sporttevékenység, a másik az önfeledt kikapcsolódás, amelynek során nem tanár és diák, hanem sporttárs, illetve csapattárs szerepekben mérkőzünk meg egymással.
   A szabályok egyszerűek voltak: este 19 órától reggel 7 óráig megszakítás nélkül zajlottak a sportversenyek. Minden évfolyam egy húsz fős csapattal képviselte korosztályát, plusz jutalmazásért pedig tantestületi delegáltakat is szervezhettek maguk közé. A versenyszámok jól szervezett menetrend szerint váltották egymást; kosárlabdában, kézilabdában, labdarúgásban, röplabdában és tollaslabdában mutattuk meg, hogy ki az ügyesebb, gyorsabb vagy éppen taktikusabb. Éjfél után totó és meglepetés sorverseny rázta fel a hangulatot.

  A reggeli eredményhirdetéskor a győztesnek járó hatalmas vándorserleget idén a 12. osztály érdemelte ki egy meglehetősen kiélezett vetélkedés eredményeképpen. Az iskolavezetés és a tantestület aktív részvétele ez alkalommal is örömünkre szolgált.

Sportok éjszakája fotók

 

GALÉRIA