Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Épülő, szépülő Cserepka Iskola

Épülő, szépülő Cserepka Iskola

2022 nyarán tovább folytatódott iskolánk infrastrukturális fejlesztése. 2021-ben korszerű hőszigeteléssel és új, modern nyílászzárókkal láttuk el iskolánk épületeit, ám a beruházások folytatódtak az idei nyár folyamán is.

A rekonstrukció két fő vonalát a vizes blokkok felújítása és a kültéri árnyékolástechnika felszerelése jelentette. A belső modernizációt szolgálta, hogy iskolánk két épületszárnyának (A, B épület) több emeletén egyszerre valósult meg a tanulói mosdók korszerűsítése.
Ezenkívül három fali rögzítésű beltéri ivókutat is kialakítottunk. A környezetükbe jól illeszkedő rozsdamentes acélból készült speciális működtető egységek célja az ivóvíz-elérés tartós és praktikus megoldása.
A külső innováció részeként az épületkomplexum B szárnyának első és második szintjét esztétikus és modern megjelenésű zsaluziával láttuk el. Az árnyékolást azzal a szándékkal valósítottuk meg, hogy kompakt módon tudjuk szabályozni a tantermekbe beeső nyári napfény és hősugárzás mértékét a mozgatható lamellák segítségével.

A 2022/2023-as tanévet egy ismét megújult közegben indíthatjuk el, ez pedig újabb lendületet ad mindannyiunknak a kényelmes tanuláshoz, tanításhoz.

GALÉRIA