Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Theories of Education

Theories of Education

 

  2023. szeptember 26-án, kedden iskolánkban tett szakmai látogatást hét külföldi hallgató, akik a PTE-BTK nemzetközi pedagógia alapképzési szak interkulturális nevelési- és oktatási asszisztens specializáció hallgatói.

  A csoportot a program vezetője, Dr. Dezső Renáta Anna kísérte, a programot Fenyősiné Heiner Ágnes tanárnő szervezte, aki az esemény mentoraként, s e nap koordinátoraként fogadta vendégeinket. A Nevelés- és oktatáselméleti gyakorlat 2. című kurzus keretei között Kolumbiából, Kínából, Vietnámból, Laoszból, Qatarból, Oroszországból és Koszovóból érkezett másodéves egyetemisták az intézményben tett ismertető sétát és beszélgetést követően Vald Benjámin tanár úr által az 5. a osztály számára tartott testnevelésóráját figyelhették meg, majd aktívan bekapcsolódhattak Bodra-Dibuz Zsófia tanárnő 7.b osztályosoknak tartott angolórájába. Ezt követően a hallgatók a Paul Lanham által tartott célnyelvi civilizáció tanórát kísérhették figyelemmel a 6. b osztályban, illetve egy Kondor Ákos vezette bibliaismereti órán is részt vehettek.

  A Cserepka Iskolában tett látogatás célja az volt, hogy az oktatási rendszerekről szerzett ismereteiket bővítve a diákok gyakorlati terepen is megtapasztalják a hazai köznevelés jógyakorlatait.

GALÉRIA