Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Ideiglenes felvételi jegyzék 2023

Tisztelt Szülők, kedves felvételiző Diákok!

  A jelentkezők felvételi jegyzékében azt a tanulót tekintjük felvehetőnek, akiknek az oktatási azonosítója (jeligéje) mellett „F” betű található. Akiknek az oktatási azonosítója (jeligéje) mellett „E” betű van, az a tanuló intézményünkbe nem nyert felvételt. A felvett tanulók végleges listája az Oktatási Hivatal egyeztetett felvételi jegyzéke alapján alakul ki.

  A jelentkezők felvételi jegyzékében azoknak a tanulóknak a neve mellett szerepel nulla pont, akik valamely felvételi követelménynek nem feleltek meg (pl. nem jelentek meg a szóbeli felvételin; nem teljesítették a jogszabályban előírt fizikai képességfelmérés minimális szintjét).

  A felvehető tanulók figyelmét felhívjuk arra, hogy az egyes tagozatok felvételi listája között jelentős átfedések vannak, amelyek miatt a valós bejutási esélyekkel kapcsolatosan nehéz pontos következtetésre jutni. Ezért, ha kérdésük van, hívják fel iskolánkat, hogy lehetőségeink szerint választ adhassunk azokra.

  A felvételi vizsgák eredményei, tapasztalatai vagy egyéb információ alapján a tanulóknak lehetőségük van eredeti továbbtanulási szándékuk megváltoztatására 2023. március 21-én és 22-én.

  A felvett tanulók végleges listája az Oktatási Hivatal egyeztetett felvételi jegyzéke alapján alakul ki.

 

0001 Sport tagozat

0002 Angol-biológia tagozat

0003 Általános tagozat

Gyors keresés: CTRL+f majd a keresőmezőbe a tanulói azonosítót, illetve a jeligét kell beírni.

CSATOLT DOKUMENTUMOK