Üdvözöljük iskolánk weboldalán

2022/2023-as tanév felvételi eljárásához kapcsolódó fontos dátumok és információk

2022. január 22. szombat 10 óra központi írásbeli felvételi vizsga.

A tanulók a központi írásbeli vizsgára személyazonosításra alkalmas igazolványt – személyi igazolványt – hozzanak magukkal.

Információk a központi írásbeli vizsgákról:

  • A magyar nyelvi feladatlapok kitöltéséhez segédeszköz nem használható.
  • A matematika feladatlapok kitöltéséhez rajzeszközökön (vonalzó, körző, szögmérő) kívül más segédeszköz (pl. zsebszámológép) nem használható.
  • A dolgozat megírásakor a rajzokat ceruzával, minden egyéb írásbeli munkát kék vagy fekete színű tintával kell elkészíteni.
  • A vizsga feladatlaponként 45 percet vesz igénybe, a két feladatlap kitöltése között 15 perc szünetet tartunk.
  • A központi írásbeli vizsgára vonatkozó speciális elbírálást (SNI, BTMN) minden esetben írásos kérelemben kell igényelni – a központi írásbeli vizsga előtt – a vizsgaszervező iskolában. A kérelmet és a szakértői véleményt a központi írásbeli vizsgára történő jelentkezéskor a jelentkezési lappal együtt kell benyújtani az iskolához, mivel a speciális körülményekre vonatkozó kérelem a vizsgaszervezést is érinti. 

A vizsgadolgozatok javításával kapcsolatos ügyintézési határidők:

  • a vizsgadolgozatok megtekintése: január 28-án (pénteken) 8 órától 16 óráig,
  • a vizsgázó az értékeléssel kapcsolatban a megtekintését követő munkanapon, január 31-én 16 óráig észrevételt nyújthat be.

2022. február 7-ig iskolánk írásban tájékoztatja a vizsgázókat az elért eredményükről. 

2022. február 21. és 22. 14 órakor fizikai képességfelmérés.

2022. március 9-11 között szóbeli meghallgatás a Cserepka Iskolában (a jelentkezők a szóbeli meghallgatás pontos időbeosztásáról a honlapon tájékozódhatnak).

2022. március 16-ig az iskola nyilvánosságra hozza a jelentkezők felvételi jegyzékét. A jegyzéken szereplő tanulók a tanulói azonosítószámuk, vagy a jelentkezési lapon megadott jelszavuk alapján tudják beazonosítani magukat.

2022. március 22-ig A módosító tanulói adatlapok postára adásának határideje.

2022. április 29-ig  Az iskola megküldi a felvételről vagy elutasításról szóló értesítést a jelentkezőknek, a szülőnek és az általános iskoláknak.

2022. június 22-24 között beiratkozás a 9. évfolyamra.

 

 

GALÉRIA

CSATOLT DOKUMENTUMOK