Üdvözöljük iskolánk weboldalán

3x-os diákolimpiai győzelem kosárlabdában

Diákolimpia országos döntő - kosárlabda

 Iskolánk IV. korcsoportos fiú-kosárlabdacsapata történelmet írt a hétvégén, ugyanis ismét megnyerték az országos diákolimpiai döntőt.

 A Diákolimpia története során ebben a sportágban, illetve korcsoportban még egy hazai iskolának sem sikerült egymást követő három évben elhódítani a bajnoki címet.

All Star csapat: Marokházi Levente, Inalegwu Noel.

A legeredményesebb testnevelő, felkészítő: Lukács Zoltán.


Gratulálunk, Fiúk!

 

A csapat tagjai: Bek Péter Ernő, Csóti Zsombor, Fekete Ádám, Gáspár Vince, Halász Olivér Robin, Hart Hunor, Inalegwu Noel, Marokházi Levente, Radnóti Soma, Raj Milán Anand, Szopori Bence, Zöldi Zétény István.

 

Cikk az eseményről: Itt elérhető!

Fotók forrása: Diákolimpia facebook oldala

Lukács Zoltán - testnevelő, kísérőtanár

,, A 2023/24-es tanévben már kétszeres címvédőként vettünk részt a IV. korcsoportos kosárlabda diákolimpiai sorozatában. Fiúcsapatunk magas színvonalú, kimagasló teljesítménnyel játszotta végig a versenysorozat állomásait, így a városi és a megyei fordulók során bebizonyosodott, hogy a címvédés idén is reális cél. A regionális döntőben sem találtunk legyőzőre, tehát már csak az országos megmérettetés csoportmérkőzésein és az elődöntőben kellett megmutatnunk, hogy a cserepkás fiúk a bajnoki trófeáért érkeztek Hódmezővásárhelyre. A döntő során profi, célorientált játékkal bizonyítottuk, hogy a Cserepka Iskola IV. korcsoportos fiú-kosárlabdacsapata a BAJNOK idén is, ezzel pedig történelmet írtunk: háromszor egymás után hoztuk haza az ország legjobb csapatának járó trófeát. Gratulálok a fiúknak! "

GALÉRIA