Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Gyereknap 2024

Gyereknap

   Június 20-án rendeztük meg iskolánkban a gyermeknapot, hogy jó hangulatban zárjuk a tanévet.

A reggelt táncosan indítottuk Adorjánné Fülöp Krisztina Táncoló talpak elnevezésű foglalkozásával. Ezután került sor a hagyományos alsó tagozatos futóversenyünkre.

    Nagy élményt nyújtottak tanulóink számára idén is a Délvidéki Motorkerékpáros Polgárőr Egyesület motorosai, illetve idén először a Baranya vármegyei rendőrség által szervezett biciklis program is.  A felső tagozat 5. és 6. osztályosai a kerékpáros KRESZ-tesztek kitöltése mellett az ügyességi pályán lavírozhattak bicajaikkal.

    A kreativitásra és problémamegoldó készségre nemcsak az aszfalton, hanem a szabadulószobákban is szüksége volt a tanulóknak, ahol különböző logikai feladatokat oldottak meg, pl.: lakatkulcskeresés, piramisépítés, skandináv keresztrejtvény, darts stb.

    A nap folyamán a gyerekek különböző  ugrálóvárakat próbálhattak ki, illetve a lufihajtogatás is népszerű kísérőprogram volt. Közös filmezéssel zártuk a napot, az egész felső tagozat a Garfield című nagy sikerű animációs filmet tekintette meg az Uránia moziban. Az élményeket ebédre pizzával, desszertként pedig fagyival koronáztuk meg. 

Cserepkásnak lenni jó. 

GALÉRIA