Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Iskolába készülünk – táboroztunk

Iskolába készülünk – táboroztunk

2022. augusztus 24-26. között tartottuk az immár hagyományosnak mondható iskola-előkészítő táborunkat a leendő kisiskolásaink számára. A háromnapos programsorozat fő célja az óvodából az iskolába való könnyed átmenet megteremtése, az első osztályos tanulók ismerkedésének segítése, valamint a kognitív képességek megerősítése és a vidám, játékos mozgásfejlesztés.

Közel 40 kisdiák részvételével szervezték tanítóink az idei tábort, amelynek során gimnazista tanulóink is segédkeztek. A színes programok tevékenységei közé tartoztak a jelvény – és gólyakészítés, az élménypedagógiára épülő sportfoglalkozások, a méltán népszerű vízi vetélkedőnk (vízidili), az angol nyelvű fejlesztéseink, valamint tenyérlenyomatok alkotása, amelyek már az új osztálytermekben várják az 1.a és 1.b osztályt.

Öröm volt látni, hogy jól érezték magukat a gyerekek, mosolygó arcokkal barangolták be az iskola épületét, szüleiket pedig csillogó szemekkel (néhányan „Nem akarunk hazamenni” felkiáltással) fogadták egy-egy nap végén. Táboroztunk – most iskolába megyünk.

GALÉRIA