Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Két projekt is elnyerte a Minősített eTwinning Projekt címet

Örömmel számolunk be arról a jó hírről, miszerint iskolánk két programjával ismét elnyerte a „Minősített eTwinning Projekt” címet, így lehetőséget kapott arra, hogy részt vegyen az „eTwinning Magyarország 2020” versenyen.

A tavalyi 1 b. osztályos két tanítási nyelvű angolos csoport „Let’s learn and play! Let’s have fun!” , valamint a 4 a. osztályos két tanítási nyelvű angolos csoport „Once upon time , tales revisited ...” című projektjéről van szó. A nemzetközi elvárásoknak megfelelve a 2019/2020-as tanév egész időszakát felölelte mindkét projekt.

A megvalósítás során a kis elsősök különböző játékokat osztottak meg és próbáltak ki, a negyedik osztályosok meseillusztrációt, e-bookot készítettek és újraírták a “The Dark, Dark Tale” tradicionális történetét. Az online térben történő különleges együttműködés valósult meg jóval a járványhelyzet hozta digitális kényszerhelyzet előtt. Dinamikusan működő és egymást támogató partnerkapcsolatot sikerült kiépíteni olasz, spanyol és francia társakkal.

A projektben résztvevő két csoport a jövőben további együttműködésre is készül.  Mindkét projektet Tóthné Farkas Andrea koordinálta.

Gratulálunk az elismeréshez.