Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Ideiglenes felvételi jegyzék 2024 (9. évf.)

Tisztelt Szülők, kedves felvételiző Diákok!


  A jelentkezők felvételi jegyzékében azt a tanulót tekintjük felvettnek, akiknek az oktatási azonosítója (jeligéje) mellett „F” betű található. Akiknek az oktatási azonosítója (jeligéje) mellett „E” betű van, azok a tanulók intézményünkbe nem nyertek felvételt. A felvett tanulók végleges listája az Oktatási Hivatal egyeztetett felvételi jegyzéke alapján alakul ki.

  A jelentkezők felvételi jegyzékében azoknak a tanulóknak a neve mellett szerepel nulla pont, akik valamely felvételi követelménynek nem feleltek meg (pl. nem jelentek meg a szóbeli felvételin; nem teljesítették a jogszabályban előírt fizikai képességfelmérés minimális szintjét).

  A felvettnek tekinthető tanulók figyelmét felhívjuk arra, hogy az egyes tagozatok felvételi listája között jelentős átfedések vannak, amelyek miatt a valós felvételi rangsorral kapcsolatosan nehéz pontos következtetésre jutni. Ezért, ha kérdéseik vannak, hívják fel iskolánkat, hogy lehetőségeink szerint választ adhassunk azokra.

  A felvételi vizsgák eredményei, tapasztalatai vagy egyéb információ alapján a tanulóknak lehetőségük van eredeti továbbtanulási szándékuk megváltoztatására 2024. április 8-10. között.

A felvett tanulók végleges listája az Oktatási Hivatal egyeztetett felvételi jegyzéke alapján alakul ki.

0001 Sport tagozat

0003 Általános tagozat


Gyors keresés: CTRL+f majd a keresőmezőbe a tanulói azonosítót, illetve a jeligét kell beírni.

CSATOLT DOKUMENTUMOK