Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Ideiglenes felvételi rangsor

Tisztelt Szülők, kedves felvételiző Diákok!

A felvételi jegyzék megtekintése előtt kérjük, olvassák el figyelmesen az alábbi tájékoztatót:

  • Ha a jelentkező teljesítette a felvételi követelményeket és felvételre javasoljuk, a tanuló oktatási azonosítója mellé a felvételi jegyzékben elfoglalt helye szerinti sorszámot írtuk, valamint az „F”, Felvételre javasolt döntés olvasható.
  • Ha a jelentkező nem teljesítette a felvételi követelményeket, illetve a felvételi eljárás során hozott pontjai valamint a szóbeli vizsgán elért pontjai nem elegendőek, vagy nem felelt meg a fizikai képességmérés feltételeinek (20/2012 EMMI rendelet;28. § (1) Sportiskolába az a tanuló vehető fel, aki megfelel a sportegészségügyi és fizikai képességfelmérési vizsgálat követelményeinek) a sportosztályba bekerülését nem javasoljuk. Ebben az esetben a tanuló oktatási azonosítója mellett az „E”, Elutasítva döntés olvasható.

A felvételi vizsgák eredményei, tapasztalatai vagy egyéb információ alapján a tanulóknak lehetőségük van eredeti továbbtanulási szándékuk megváltoztatására 2021. március 23-án és 24-én, a felvételi lapok kitöltésével megegyező módon.

A középfokú felvételi eljárás végleges eredményéről 2021. április 23-30. között írásbeli értesítőt küldünk a felvételire jelentkező tanulónak a jelentkezési lapon megjelölt értesítési címére.

GALÉRIA

CSATOLT DOKUMENTUMOK