Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Ezüst csillagaink a Diákolimpián

Ezüst csillagaink a Diákolimpián

Magyarország legjelentősebb diáksport eseményén, a Diákolimpia Országos Döntőjén szerezte meg a Cserepka Iskola lány kosárlabda csapata a dobogó második helyét.

A 2022. január 21-23. között Székesfehérváron megrendezésre kerülő Diákolimpián csak az ország legjobbjai kerülhettek a fináléba. A korábbi regionális döntőkön már debütáló és magabiztos győzelmeket arató lány kosárlabdázóink a versenysorozat új esélyeseiként utaztak a Diákolimpiára. A háromnapos torna során a Cserepka Iskola kosárlabdázói fantasztikus teljesítménnyel utasították maguk mögé az ország különböző tájairól érkező tehetséges kortársaikat. Lány csapatunk egészen a versenysorozat döntőjéig menetelt, ahol a dobogó második helyét szerezték meg, ezzel pedig nemcsak a pécsi Cserepka Iskola történelmébe, hanem az ország legjobb diáksportolói közé is beírták a nevüket.

A dobogós együttesünk tagjai: Árvai Noémi, Bercsi Luca, Fekete Leticia, Gyuró Roberta, Halmágyi Kata, Jónás Mirjána, Kovácsfi Barbara, Küllős Kíra, László Anna, Orbán Alexandra Martina, Piukovits Dorka, Rátkai Eszter, Segec Andrea, Séra Zsófia és Szakolczi Diána.
Rátkai Eszter, 9. b osztályos tanulónk „All Star” különdíjban részesült, ezáltal a torna öt legjobb játékosa egyikének ismerték el a székesfehérvári Diákolimpia Országos Döntőjén.

Kísérőik és felkészítőik Eördögh Edit és Szikszai Zsolt, mindketten kiváló munkát végeztek.

Gratulálunk a kiemelkedő sikerhez, büszkék vagyunk iskolánk tehetségeire, a jövő bajnokaira!

GALÉRIA